Activitatea Asociaţiei Bioagricultorilor din Romania – Bioterra în perioada Aprilie 2006 – Martie 2007
      În vederea continuarii activitatilor desfasurate pana in prezent au fost organizate o serie de actiuni care au vizat următoarele aspecte: •    Promovarea agriculturii ecologice în Romania; •    Întărirea Asociaţiei prin primire de noi membrii; •    Sensibilizarea autorităţilor cu putere de decizie asupra problemelor majore ale agriculturii ecologice din România,... detalii
Category: Narativ - Last updated on  22-06-2007 at 15:07
Raport de activitate Noiembrie 2006- Octombrie 2007
  În perioada ce o analizăm, principalele preocupări ale Asociaţiei au fost următoarele: ·    Promovarea agriculturiii ecologice în România ·    Întărirea Asociaţiei prin primire de noi membrii; ·    Sensibilizarea autorităţilor cu putere de decizie asupra problemelor majore ale agriculturii ecologice din România, prezentarea unor propuneri concrete, susţinerea... detalii
Category: Narativ - Last updated on  14-12-2007 at 11:42
Raport de activitate 2007 - 2008
v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */... detalii
Category: Narativ - Last updated on  06-02-2009 at 18:33